Over Mij

Dokter Fenne

Ik ben Drs. Fenne Aarts, anesthesioloog, moeder van Pepijn en Julie en fervent reiziger.

Via mijn website en Instagram account wil ik meer mensen bereiken en de kennis delen in hoe te handelen tijdens een medisch spoedgeval.

Ik ben anesthesioloog. Het specialisme wat bij uitstek je leert goed voorbereid te zijn voor elke situatie en te kunnen handelen tijdens een spoedgeval. Het vak waarin je altijd een plan B moet hebben. En dat wil ik jou ook meegeven.

Tijdens mijn allereerste dienst, als nog assistent in opleiding, in het kinderziekenhuis, kreeg ik direct te maken met een kinderreanimatie. Iets wat me nog steeds is bijgebleven.  Ondanks dat de adrenaline door mijn lichaam gierde wist ik wat ik moest doen samen met het hele team. De kennis en de rust hoe te handelen tijdens een medisch spoedgeval wil ik graag met jullie delen.  

LOREM IPSUM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

 CURSUS MASTERING MEDISCHE SPOEDGEVALLEN BIJ KINDEREN

Op Instagram bied ik de kinderreanimatie cursus aan die jou handvatten geeft om eerste hulp aan kinderen te verlenen, en hoe je moet omgaan met medische spoedgevallen. Men neemt zich vaak voor om een kinder-ehbo cursus te volgen, maar heeft het te druk met de dagelijkse bezigheden. En dit terwijl we vaak wel tijd vrij maken voor Instagram, even de feed checken of stories swipen. Over het algemeen is een kinderreanimatie of moeten handelen bij een medisch spoedgeval een ingrijpende gebeurtenis. Met de kennis die ik je geef, hoop ik dat jij het verschil in die eerste paar minuten kan maken. Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn aanbod? Ga dan snel naar het cursusaanbod of mijn Instagram!

VOLG DOKTER FENNE OOK OP INSTAGRAM

NEEM CONTACT OP

Ben je helemaal enthousiast geworden door deze cursussen of wil graag meer informatie over de kinderreanimatie cursus of de cursus medische spoedgevallen? Neem dan contact met me op via onderstaande knop.